Uitstapjes in het PillerseeTal

Om verschillene (luna)parken te bezoeken hoeft u in het PillerseeTal niet ver te rijden, Fieberbrunn en de andere plaatsen van het PillerseeTal hebben talrijke recreatiemogelijkheden voor de hele familie te bieden! Of het nou de Timok´s Coaster in Fieberbrunn is of de Triassic Park in Waidring, er is genoeg leuks te doen!

Timoks Coaster en Timoks Alm

Op de Streuböden Alm (middenstation gondel Fieberbrunn) is de leuke Timok´s Coaster, plezier voor jong en oud. U gaat pijlsnel de berg af en daarna wordt u gemakkelijk in de coaster weer omhoog getrokken. Daarna is het een groot uitdaging voor uw kinderen om op de Timok´s Alm de kleine Timok te helpen om zijn grootvader te redden.

Triassic Park in Waidring

Op de Steinplatte in Waidring voelt u zich terug in de oertijd. In het binnenbereik kunt u veel leren van de oertijd en alle dieren van toen. Op het buitenterrein vindt u het Triassic strand, een mini-meertje met sandstrand en een groot avontuur speltuin.

Familienland PillerseeTal

In het kleine dorpje St. Jakob in Haus is het fantastisch familieland ontstaan. In dit lunapark verwachten u meer als 40 TOP attracties voor kinderen, jeugd en volwassenen. De Big Bang achtbaan, de Wild Raft en het Piratenschip in het Familienland in St. Jakob in Haus zijn maar een paar geweldige highlights. Er is ook nog een klimzaal, een Dode-Zee-zoutgrot of een gezellig restaurantje voor de ouders ondertussen de kids gezellig joelen.Vakantiewoning Fieberbrunn Brunner Gerlinde Schönau-Pertrach 12 6391 Fieberbrunn +43 664 424 5886 Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!  

Diese Website verwendet Cookies. Indem Sie die Website und ihre Angebote nutzen und weiter navigieren, akzeptieren Sie diese Cookies. Dies können Sie in Ihren Browsereinstellungen ändern.