Zomervakantie in Fieberbrunn

Fieberbrunn is het grootste dorp in het PillerseeTal, het biedt een veeltal aan recreatieactiviteiten. Geniet u vakantie bij het zwemmen in het „Aubad“ of bij het meertje „Lauchsee“ in Fieberbrunn.
Maar ook de omliggende dorpjes zoals St. Jakob in Haus met zijn fantastisch „Familienland PillerseeTal“ noodigd uit voor een gezellig dagje met de hele familie. Op een steenworp afstand bereikt u de paardenboerderij „Vornbichl“. Paardrijdend kunt u zo de prachtige omgeving van Fieberbrunn beter leren kennen. Of u bekijkt on pittoresk dorpje romantisch zittende in een koets.

Actieve vakantie in Fieberbrunn

In Fieberbrunn beleeft u een heerlijk gevarieerd aktief vakantie. Het menigvuldig sportief aanbod in heel verschillene aktiviteiten laten u vakantie in Fieberbrunn tot een uniek sportief belevenis worden. Doe dit bij een uitputtend partijtje tennis, bij een actief uitje op de montainbike of bij een gezellig partijtje boogschieten.

Wellness in Fieberbrunn

Ons BIO-boerderij in Fieberbrunn is optimaal voor een rustgevende vakantie en laat u uw dagelijkse drukte vergeten. Geniet van de wondermooie Almen, schier oneindelijke groene weilanden en unieke natuurschoonheden. Bovendien geeft het veel ontspanning om een van de nabije Sauna & Wellness faciliteiten te bezoeken...massage, verschillene sauna´s, stoombaden en nog veel meer.

Vakantiewoning Fieberbrunn Brunner Gerlinde Schönau-Pertrach 12 6391 Fieberbrunn +43 664 424 5886 Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!  

Diese Website verwendet Cookies. Indem Sie die Website und ihre Angebote nutzen und weiter navigieren, akzeptieren Sie diese Cookies. Dies können Sie in Ihren Browsereinstellungen ändern.