Wintervakantie in Fieberbrunn

Laat u zich overweldigen van de mooie sneeuwlandschap in Fieberbrunn. Bekijk de omgeving op een sneeuwschoenwandeling en geniet van het ongerept natuur.

Rodelen in Fieberbrunn

De „rodelbaan“ in Fieberbrunn garandeerd een leuk samenzijn met de hele familie! De sleeplift brengt u de berg op en van daar kunt u dan pijlsnel de bergwereld van Fieberbrunn naar beneden stuiven. Ons geheimtip is de „Schneenacht“ iedere woensdag op het terrein van de „Rosenegger Abschlepper“. Verschillene winter attracties zoals b.v. een kinder skidoo wachten hier op u.

Winteractiviteiten in Fieberbrunn

Verder kunt u gezellig gaan „Ice stick shooting“ – een gezellig tijdverdrijf en de locals spelen het traditioneel. Of laat u bequam door de mooie winterse landschap chaufferen met een paardenkoets, geniet van uw vakantie – geniet van de winterse natuur!

Wellness in winter

In de winter is er een groot aanbod aan sauna´s, zonnenbanken, stoombaden en b.v. zoutgrotten ter beschikking. Indien u erover vragen hebt en/of van één van de aanbiedingen wilt gebruik maken, willen wij u graag verder informeren over alle mogelijkheiden ter ontspanning.

Vakantiewoning Fieberbrunn Brunner Gerlinde Schönau-Pertrach 12 6391 Fieberbrunn +43 664 424 5886 Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!  

Diese Website verwendet Cookies. Indem Sie die Website und ihre Angebote nutzen und weiter navigieren, akzeptieren Sie diese Cookies. Dies können Sie in Ihren Browsereinstellungen ändern.